Πρόβλημα με τα φρένα του είχε ο Ricciardo, με τα υδραυλικά ο Grosjean

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Τα προβλήματα στο Αυστριακό Grand Prix δε βρίσκονται μόνο στο στρατόπεδο της McLaren. Φυσικά, η βρετανική ομάδα αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα και πιο σοβαρά, ωστόσο οι κατατακτήριες σημάδεψαν τη Red Bull και τη Lotus, και πιο συγκεκριμένα τους Daniel Ricciardo και Romain Grosjean, οι οποίοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ο οδηγός της αυστριακής ομάδας διαπίστωσε πως τα φρένα του δε λειτουργούσαν φυσιολογικά, έτσι έμεινε έκτος από το Q2. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως γι’ αυτόν είναι η ποινή 10 θέσεων που έχει ήδη δεχθεί, γεγονός που τον πηγαίνει στο πίσω μέρος του grid.

Ήμασταν άτυχοι στο Q2. Χάσαμε κάποια θερμοκρασία στα φρένα κι έχασα χρόνο που δεν μπορούσα να βρω στις γρήγορες στροφές. Προχωρήσαμε σε μία συμβιβαστική λύση με το στήσιμο, λόγω της ποινής και θυσιάσαμε κάποια κάθετη δύναμη για μεγαλύτερη ταχύτητα στις ευθείες. Η θέση που πήραμε δεν αλλάζει και πολύ με την ποινή που έχουμε, και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε αύριο στον αγώνα.

Romain Grosjean

Το πρόβλημα στην E23 του Grosjean εντοπίστηκε στα υδραυλικά συστήματα, και πιο συγκεκριμένα σε μία διαρροή. Έτσι, ο Γάλλος δεν κατάφερε να σημειώσει επίδοση στο τελευταίο μέρος των κατατακτήριων, αλλά θα εκκινήσει από την 9η θέση, λόγω μίας κερδισμένης θέσης από την ποινή 10 θέσεων του Daniil Kvyat.

Ήταν απογοητευτικό, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μία καλύτερη θέση από την 9η. Βγήκα για το Q3, αλλά ξαφνικά έπρεπε να επιστρέψω γιατί είχαμε κάποιο πρόβλημα. Ήταν μια διαρροή νερού, και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε με το διορθώσουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να βγούμε ξανά έξω.

Η 9η θέση δεν είναι το τέλος του κόσμου και μπορεί να είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας αύριο. Θα πιέζω συνεχώς για να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...