Η σύγκρουση των Alonso-Raikkonen από διαφορετικές, πιο καθαρές γωνίες

Σχετικά άρθρα

Raikkonen Alonso

Ένα από τα σημεία που στιγμάτισε το Αυστριακό Grand Prix ήταν ο πρώτος του γύρος, καθώς τότε είχαμε την σύγκρουση μεταξύ των Kimi Raikkonen και Fernando Alonso. Οι πραγματικοί λόγοι δεν έγιναν ποτέ γνωστοί, και το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο «Iceman» έχασε τον έλεγχο της SF15-T παρά την μεγάλη ταχύτητα με την οποία κινούνται, έτσι ο «El Nano» ήταν αναπόφευκτα θύμα του.

Τα πλάνα από τη σύγκρουση δεν ήταν αυτά που θα περιμέναμε, επομένως δεν μπορούσαμε να δούμε τι ακριβώς συνέβη από μία καθαρή οπτική γωνία, ενώ το πλάνο από την onboard κάμερα του Alonso δεν ήρθε ποτέ, καθώς φημολογείται πως η κάμερα πάνω από το κεφάλι του Ferni δεν «έγραφε» εκείνη την ώρα.

Κάποια videos, ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο και δείχνουν καλύτερα πλάνα από το συμβάν. Μάλιστα, από ένα video μπορεί να κάνει κάποιους να νομίζουν ότι ο Alonso ενδέχεται να έχει ακουμπήσει προηγουμένως τον Φινλανδό και να προκαλεί ουσιαστικά το ατύχημα, αλλά καμία δήλωση δεν έχει κάνει λόγο για κάτι τέτοιο.

Από την σύγκρουση, υπολογίζεται πως η επιβράδυνση έφτασε στιγμιαία τα 34G, αν και υπάρχουν φήμες που μιλούν ακόμα και για 44G, ωστόσο κανένας από τους δύο Πρωταθλητές δεν έπαθε το παραμικρό, παρά το γεγονός ότι η MP4-30 πλησίασε επικίνδυνα το κεφάλι του Kimi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...