Το πρόγραμμα οδηγών για τις δοκιμές στην Αυστρία

Σχετικά άρθρα

GP AUSTRIA F1/2015

Το δεύτερο και τελευταίο 2ήμερο τεστ εντός της σεζόν για το 2015 θα διεξαχθεί στο Red Bull Ring, εκεί όπου χθες ο Nico Rosberg κατέκτησε την τρίτη του φετινή νίκη. Οι ομάδες θα συλλέξουν δεδομένα για τα νέα εξαρτήματα που έφεραν πρόσφατα σε Καναδά και σε Αυστρία.

Πολλά χιλιόμετρα θα προσπαθήσει να κάνει η McLaren, καθώς τα οι σκληροί δίσκοι της ομάδας είναι σχεδόν άδειοι όσον αφορά την αξιολόγηση των νέων εξαρτημάτων, καθώς τα μηχανικά προβλήματα και η σύγκρουση του Fernando Alonso με τον Kimi Raikkonen είχαν σαν αποτέλεσμα η παρουσία της βρετανικής ομάδας να είναι σχεδόν μηδενική στον αγώνα.

Όλες οι ομάδες, εκτός από τη Ferrari και τη Force India, θα χρησιμοποιήσουν έναν επίσημο οδηγό, ενώ τα πράγματα για τη McLaren δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Ο λόγος είναι η σύγκρουση που κατέστρεψε την MP4-30 του Alonso, με αποτέλεσμα στο Woking να εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να φέρουν νέα εξαρτήματα στην αυστριακή πίστα. Για την ώρα, είναι προγραμματισμένο να οδηγήσει το Ferni αύριο και ο Stoffel Vandoorne την Τετάρτη (θα οδηγήσει χωρίς τις αναβαθμίσεις), ωστόσο, αν τα νέα κομμάτια δεν φτάσουν έγκαιρα στην πίστα, ο Alonso θα πάρει σειρά για την Τετάρτη.

Αρκετή δουλειά θα έχει ο Pascal Wehrlein, αφού θα ξεκινήσει αύριο με την Force India και θα ολοκληρώσει την Τετάρτη με τη Mercedes. Ο 20χρονος Γερμανός οδηγός δε θα είναι ο μοναδικός από το DTM, μιας και ο Πρωταθλητής Marco Wittmann αναλαμβάνει προσωρινά ρόλο δοκιμαστή για λογαριασμό της Toro Rosso, οδηγώντας την STR10 την Τετάρτη. Παρακάτω μπορείς να δεις το πρόγραμμα του 2ημέρου, στο οποίο είναι εμφανής η απουσία της Manor, αφού δε θα πάρει μέρος στις δοκιμές.

Ανανέωση: Τελικώς, ο Alonso θα οδηγήσει την Τετάρτη, προκειμένου τα νέα εξαρτήματα να έχουν περισσότερο χρόνο μέχρι να φτάσουν στην αυστριακή πίστα.

# Ομάδα Τρίτη Τετάρτη
1 Mercedes Nico Rosberg Pascal Wehrlein
2 Ferrari Antonio Fuoco Esteban Gutierrez
3 Red Bull Daniel Ricciardo Pierre Gasly
4 Williams Susie Wolff Valtteri Bottas
5 McLaren Stoffel Vandoorne Fernando Alonso
6 Lotus Romain Grosjean Jolyon Palmer
7 Force India Pascal Wehrlein Esteban Ocon
8 Toro Rosso Max Verstappen Marco Wittmann
9 Sauber Raffaele Marciello Felipe Nasr

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα