Ο Maldonado προσπαθεί να… συνετίσει τον Verstappen

Σχετικά άρθρα

Maldonado-Verstappen

Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται σημεία του χθεσινού αγώνα ήταν το τελευταίο κομμάτι, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη δύο μάχες: η πρώτη ήταν αυτή των Felipe Massa και Sebastian Vettel, για τη τελευταία θέση του βάθρου, και η δεύτερη ήταν των Max Verstappen και Pastor Maldonado, με τον οδηγό της Lotus να διεκδικεί την 7η θέση, και τελικά να καταφέρνει να την κερδίσει.

Ως ένας οδηγός που δεν έχει το… γνώθι σ’ αυτόν και αρέσκεται πολύ στο να επιρρίπτει ευθύνες στους άλλους ακόμα και αν η ευθύνη είναι δική του, ο Maldonado σχολιάζει τη μάχη του με τον μικρό και μάλιστα προσπαθεί να τον συνετίσει, διότι, πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, δεν του άφησε όσο χώρο θα έπρεπε.

Ήταν λίγο… να μην το πω επιθετικός, αλλά δεν σεβάστηκε πραγματικά τους κανονισμούς. Πρέπει ν’ αφήνεις κάποιο χώρο για το άλλο μονοθέσιο και αυτό δεν το σεβάστηκε. Αλλά, όταν τον είδα να το κάνει αυτό, είπα ότι πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός και πιο επιθετικός. Ήταν στο όριο ορισμένες φορές, αλλά εντάξει. Αν οι αγωνοδίκες δε λένε κάτι, τότε είναι εντάξει. Μας επέτρεψαν ν’ αγωνιστούμε και αυτό είναι σπουδαίο.

Μάλιστα, το προσπέρασμα ήρθε με θεαματικό τρόπο (μπορείς να το δεις ξανά στο παρακάτω video), ανεβάζοντας τους παλμούς του Maldonado, ωστόσο ευτυχώς ο Βενεζουελάνος κράτησε τον έλεγχο της E23 και δεν είχαμε κάποια σύγκρουση.

Ήμουν πίσω του και μάλλον είχαμε αντίθετο άνεμο, έτσι το εμπρός μέρος είχε περισσότερη πρόσφυση σε σχέση με το πίσω, λόγω και του DRS. Μετά, όταν έκλεισα το DRS, η πρόσφυση επανήλθε και ήταν λίγο τρομακτικό, αλλά ήταν εντάξει.

https://www.youtube.com/watch?v=iLGeTtYnhW8

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr