Στη παραγωγή, αργά ή γρήγορα, η Bentley EXP Speed ​​6-10

Σχετικά άρθρα

Bentley EXP 10 Speed 6 Concept

Ο CEO της Bentley, Wolfgang Dürheimer, κατά το χθεσινοβραδινό πάρτι του Λόρδου March, στην πίσω αυλή του κτήματος του στο Goodwood, δήλωσε ότι το εκθαμβωτικά πανέμορφο EXP-10 Speed ​​6 θα πάρει τη θέση του στην προϊοντική γκάμα της εταιρίας και θα κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Χαρακτηριστικά συμπλήρωσε σε σχέση με αυτά που μάθαμε χθες:

Αυτή τη στιγμή αξιολογούμε δύο επιλογές, το EXP10 και ένα δεύτερο SUV. Αλλά δεν τίθεται ερώτηση ποιο από τα δύο θα φτιάξουμε, αλλά ποιο θα κάνουμε πρώτο.

Το concept, που παρουσιάστηκε στην Γενεύη, θα είναι και αυτό τετρακίνητο, όπως όλα τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας, με την Bentley να απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο μιας πισωκίνητης έκδοσης, καθώς με την κίνηση σε όλους τους τροχούς οι πελάτες της νιώθουν πιο ασφαλείς και μπορεί να συνδυαστεί με το torque vectoring. Το πότε θα βγει είναι ακόμα άγνωστο, αλλά παλιότερα ο Durheimer είχε πει ότι η παραγωγή της Speed 6 θα μπορούσε να ήταν ένα καλό Χριστουγεννιάτικο δώρο για το 2018.

Ακόμα, το υψηλόβαθμο στέλεχος δήλωσε στο Goodwood, ότι οι φήμες για το δεύτερο SUV, ότι θα είναι μικρότερο από την Bentayga είναι εντελώς αναληθείς. Αντ’αυτού, θα έχει παρόμοιο μέγεθος αλλά διαφορετικό σωματότυπο, τύπου BMW x5 και X6.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως το Bentayga θα κοστίζει περίπου από 200.000 δολάρια, με την εταιρία του να έχει βάλει ως στόχο τις 3.600 πωλήσεις ετησίως. Το 1/3 από αυτά θα πάνε στις Η.Π.Α, με το μοντέλο να συμβάλει ουσιαστικά ώστε η βρετανική εταιρία να πουλά μαζί με το EXP Speed ​​6-10 περίπου 20.000 αυτοκίνητα ετησίως (11.020 το 2014), με το Bentayga να παρουσιάζεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...