Η Mazda Αυστραλίας λέει ότι η λίστα αναμονής για το MX-5 θα είναι μεγαλύτερη από αυτή της Ferrari…

Σχετικά άρθρα

mx-5-wc-006

Κλασική περίπτωση του ποιος  την έχει μεγαλύτερη… τη λίστα αναμονής φυσικά! Μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση της Ferrari Αυστραλίας ότι έχει δεχθεί περισσότερες από 430 παραγγελίες για την 488 GTB και ότι η λίστα αναμονής αγγίζει πλέον τα 4 χρόνια, έρχεται η Mazda Αυστραλίας για να πει “ναι, αλλά η δικιά μας λίστα αναμονής είναι μεγαλύτερη!”.

Ο Διευθυντής Marketing της Mazda Αυστραλίας, Alastair Doak, δήλωσε ότι “μέχρι στιγμής, έχουμε 9.623 δηλώσεις ενδιαφέροντος” και ότι η εταιρία έχει εξασφαλίσει μόλις 1.500 MX-5 για τους επόμενους 12 μήνες. Οπότε, όπως είπε ο Doak, “δεν είναι δύσκολο να κάνεις τα μαθηματικά”. Επιπλέον, αυτά τα 1.500 MX-5 μοιράζονται σε 8 διαφορετικές εκδόσεις με το μοντέλο να είναι διαθέσιμο με τον 1.500άρη ή τον δίλιτρο κινητήρα, αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο, Roadster ή Roadster GT επίπεδο εξοπλισμού. Για παράδειγμα, μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα έρθουν μόνο 900 χειροκίνητα MX-5. Αν ο 901ος πελάτης θέλει μηχανικό κιβώτιο πάει απευθείας για τον επόμενο χρόνο.

Η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στην Ferrari και την Mazda, είναι ότι η πρώτη έχει παραγγελίες ενώ η δεύτερη, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Δηλαδή 9.623 άτομα απλά “συμφώνησαν να βομβαρδίζονται με προωθητικό υλικό και πληροφορίες για το μοντέλο” όπως μας λέει ο ίδιος ο Doak. Δεν παρήγγειλαν το αυτοκίνητο. Δεν έδωσαν προκαταβολή. Όπως και να έχει, είναι ανόητο να γίνονται συγκρίσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...