Αυτή η Aston Martin DBS V8 by Ogle Design ήταν κρυμμένη για 40 χρόνια και τώρα δημοπρατείται

Σχετικά άρθρα

Aston-Martin-4

Άλλο ένα barn find και άλλη μία δημοπρασία αλλά αυτή τη φορά, πρόκειται για κάτι πραγματικά ξεχωριστό! Πρόκειται για μία τρομερά σπάνια Aston Martin DBS V8 by Ogle Design που ήταν κρυμμένη για περισσότερα από 40 χρόνια. Αν δεν έχεις ακουστά το συγκεκριμένο μοντέλο, μην ανησυχείς… δεν είσαι ο μόνος! Η Ogle Design είναι ένας σχεδιαστικός οίκος –ας πούμε- που έχει τις ρίζες του στο μακρινό 1954. Ο ιδρυτής της, David Ogle, ήθελε να κατασκευάσει ένα φουτουριστικό coupe αλλά δεν πρόλαβε αφού έφυγε από τη ζωή το 1962. Όμως το όνειρο του, συνέχισε ο διάδοχος του, Tom Karen.

Aston-Martin-3

Αυτό που βλέπεις, είναι μία εκ των τριών μόλις Aston Martin DBS V8 by Ogle Design  και πιο συγκεκριμένα, αυτό που ονομάζεται “The Sotheby Special”. Βασίζεται στο chassis της DBS V8 αλλά το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα και Perspex. Χαρακτηριστικό σημείο, το πίσω πάνελ που είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι ατσάλι με 22 τρύπες… τρύπες που φιλοξενούσαν τα πίσω φωτιστικά σώματα. Όσο πιο δυνατά φρέναρε ο οδηγός, τόσο περισσότερα φώτα άναβαν! Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας πρωτότυπος V8 που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο.

Η Sotheby Special Aston Martin DBS V8 by Ogle Design, δημοπρατείται έπειτα από πάρα πολλά χρόνια σε κάποια αποθήκη και η εκτίμηση είναι στα €136.000 με €163.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...