Το crossover της Lotus θα πωλείται παγκοσμίως

Σχετικά άρθρα

lotus-crossover-suv-rendering-2

Η Lotus έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για το crossover που ετοιμάζει.Το μοντέλο θα δανείζεται στοιχεία από το 3-Eleven, από την Elite του 1974 και από άλλα μοντέλα της εταιρίας. Το αυτοκίνητο θα έχει το ίδιο μέγεθος  με αυτό της Porsche Macan αλλά θα είναι χαμηλότερο, πιο πλατύ και ελαφρύτερο κατά 200-300 κιλά από το γερμανικό crossover που ζυγίζει 1.865 κιλά στην έκδοση Macan S. Κίνηση θα παίρνει από τετρακύλινδρους και V6 κινητήρες, ενώ στα πλάνα υπάρχει και μια υβριδική έκδοση.

Σχεδιάζεται από το μηδέν ως ένα crossover και αρχικά θα προσφέρεται σε πεντάπορτη εκδοχή, ενώ εξετάζεται και η τρίπορτη έκδοση του. Το μοντέλο θα βγει στην αγορά κάποια στιγμή 2019-2020 και αρχικά το μοντέλο θα κατασκευάζεται και θα πωλείται αποκλειστικά στη Κίνα και αναλόγως με την επιτυχία του εκεί, τότε θα αποφασιστεί για το αν το μοντέλο θα πωλείται και στον υπόλοιπο κόσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...
Autoblog.gr