Spy Photos: H BMW M2 πρακτικά χωρίς καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

BMW M2 2016 spy photos (1)

Πρακτικά χωρίς καμουφλάζ είναι αυτή η BMW Μ2 που φωτογραφήθηκε παρκαρισμένη κάπου στη Γερμανία. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στις 14 του μηνός, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν την άνοιξη του 2016.

Διαθέτει νέο bodykit με διακριτική αεροτομή και κάτω από το καπό κρύβεται ο N55 3.0-λιτρο turbo εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας της X4 M40i, που στη περίπτωσή της αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm ροπής – 500 Nm με τη λειτουργία overboost. Ιπποδύναμη ικανή να κινήσει άνετα τα περίπου 1.400 κιλά του βάρους της ενώ το πακέτο, μηχανικά τουλάχιστον, συμπληρώνεται από μεγαλύτερα φρένα και το σαφώς πιο sport στήσιμο. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 4,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα -275 χλμ/ώρα με το M Driver’s Package.

BMW M2 2016 spy photos (4)

Θα προσφέρεται τόσο με 6-άρι μηχανικό κιβώτιο, όσο και με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT. Αρχικά η BMW M2 θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα (Black Sapphire, Alpine White, Long Beach Blue και Mineral Grey) ενώ στο εσωτερικό ο μόνος διαθέσιμος συνδυασμός είναι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφές.

BMW M2 2016 spy photos (3)

Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε μαύρες ζάντες 19″ με ελαστικά διαστάσεων 245/35, carbon διακοσμητικά, σύστημα πλοήγησης Navigation Pro, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ στον πρόσθετο υπάρχουν ηχοσύστημα της Harman Kardon, θερμαινόμενα μπροστά καθίσματα, ενεργά φωτιστικά σώματα, κάμερα οπισθοπορείας, πρόσβαση στο internet, φιμέ πίσω παράθυρα, τηλέφωνο και επέκταση εγγύησης στα πέντε χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=pXU9kdC-ZEQ&feature=youtu.be

ΠηγήM-Forum

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...