Ο Rosberg εφιστά την προσοχή, υπό τον φόβο της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Η σημερινή ημέρα ήταν παρόμοια με την Παρασκευή του Ιαπωνικού Grand Prix, όταν η βροχή είχε χτυπήσει την ιαπωνική πίστα. Σήμερα, οι οδηγοί δεν κατάφεραν να πάρουν δεδομένα για τα μονοθέσιά τους, καθώς η διαρροή πετρελαίου πριν από το FP1 και η βροχή στο FP2 δε βοήθησαν σε αυτό, συνεπώς μπαίνουν στο Σαββατοκύριακο χωρίς να γνωρίζουν σχεδόν τίποτα για τις στεγνές συνθήκες.

Η Ferrari δεν θέλει να νιώθει ότι μπορεί να διεκδικήσει νίκη, ενώ η Mercedes από την πλευρά της πιστεύει πως ίσως να έχουμε τα φαινόμενα της Σιγκαπούρης, όπου οι Γερμανοί αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με την απόδοση των ελαστικών. Ο Nico Rosberg δε νιώθει ότι η ομάδα του απειλείται ιδιαίτερα από τη Ferrari, ωστόσο ξέρει ότι θα πρέπει να γίνει σωστή δουλειά για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.

Οι προοπτικές δείχνουν καλές. Για την ομάδα, υπάρχει η ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που είναι φανταστικό να το πετύχουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να το κάνω να συμβεί για όλους, και για τον εαυτό μου.

Είμαι ενθουσιασμένος να έχω ξανά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, παρόλο που ίσως να υπάρξουν κάποια παρόμοια με τη Σιγκαπούρη πράγματα. Έτσι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μας πιάσουν απρόσεκτους όπως έγινε στην Σιγκαπούρη. Έχω αυτοπεποίθηση λόγω του αυτοκινήτου. Αλλά, αυτό μπορεί να είναι φυσικά ένα πιο δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς. Σήμερα, ήταν κρίμα επειδή έβρεχε, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε όλη τη δουλειά αύριο το πρωί.

Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton είναι αρκετά σίγουρος για την απόδοση της W06 σε στεγνές συνθήκες, ενώ παράλληλα τονίζει πως οι μηχανικοί της γερμανικής ομάδας πήραν δεδομένα από τη νέα εμπρός πτέρυγα που έφεραν μαζί τους στο Sochi, παρόλο που οι συνθήκες ήταν κακές.

Δεν έχω τρέξει με τα slick ελαστικά, αλλά δεν έχω ανησυχίες. Όλοι είναι στην ίδια βάρκα, έτσι ελπίζω πως θα έχουμε στεγνές συνθήκες αύριο το πρωί. Χθες, η ομάδα έκανε όλες τις αναλύσεις που μπορούσε, συνεπώς έχουμε αυτοπεποίθηση για το Σαββατοκύριακο, αλλά θα το μάθουμε αύριο.

Πρέπει να πω ότι σήμερα μάθαμε περισσότερα από την τελευταία φορά στην Ιαπωνία, επειδή δοκιμάσαμε τη νέα πτέρυγα και πήραμε κάποιες πληροφορίες για τον έναν γύρο. Έτσι, σίγουρα πήραμε κάποιες πληροφορίες, όμως εγώ δεν έμαθα τίποτα σήμερα.

[Πηγές: ESPN (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr