Κλέφτες έκαψαν το πρώην Audi RS6 των 1.000 ίππων του Jon Olsson [w/video]

Σχετικά άρθρα

Gumball-Audi-RS6-DTM-Jon-Olsson-1

Το κτηνώδες Audi RS6 με το οποίο ο Σουηδός σκιέρ Jon Olsson συμμετείχε φέτος στο Gumball δεν υπάρχει πια, μιας και νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, κάποιοι υπό την απειλή όπλων, έκλεψαν το αυτοκίνητο από τον Ολλανδό ιδιοκτήτη του, μιας και ο Olsson το πούλησε σε αυτόν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Gumball.

12143067_892429800805287_9129314225583484768_n

Η κλοπή συνέβη κοντά σε ένα τούνελ του Άμστερνταμ γύρω στα μεσάνυχτα, όταν δύο ένοπλοι άνδρες έκαναν την εμφάνισή τους, στο βενζινάδικο στο οποίο ο κάτοχος του RS6 είχε σταματήσει να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητο του. Ο ίδιος βρισκόταν στο σημείο, αφού γυρνούσε ένα video για το αυτοκίνητο του. Οι άνδρες που οδηγούσαν ένα Volkswagen Transporter, έβαλαν φωτιά στο βανάκι και στη συνέχεια αφού άρπαξαν το RS6 εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία, αργότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, βρήκε το αυτοκίνητο καμένο σε ένα υπόγειο πάρκινγκ της πόλης. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση για να διαπιστώσουν την αιτία της ληστείας, αλλά και να βρεθούν οι δράστες, γι’αυτό και ζητά την βοήθεια των μαρτύρων.

ΠηγήAutoblog.nl
ΠηγήAT5

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...