Καθυστερεί η παρουσίαση της Maserati Alfieri

Σχετικά άρθρα

Maserati_2015 Detroit auto show_Alfieri concept

Τα μέτωπα που έχει ανοίξει η FCA, με την αναγέννηση της Alfa Romeo, αλλά και την παρουσίαση της Maserati Levante έχουν σαν αποτέλεσμα να βάλουν για λίγο στον πάγο την παρουσίαση της εντυπωσιακής Alfieri.

Αυτό αποφάσισε ο CEO της Maserati, Harald Wester, με το ντεμπούτο του πανέμορφου ιταλικού coupe να αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2018, και την ανοιχτή έκδοση του να ακολουθεί ένα χρόνο αργότερα.

Τα καλά νέα που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι ότι οι διαφορές της έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου με το πρωτότυπο θα είναι αδύνατο να εντοπιστούν. Επίσης, το σπορ μοντέλο της Maserati θα έχει παρόμοιο εσωτερικό χώρο σαν αυτό που προσφέρουν τα Audi TT και Porsche 911.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Mirafiori, εκεί όπου θα κατασκευαστεί και η Levante, το SUV της Maserati. Θα βασίζεται πάνω στην κοντή έκδοση της πλατφόρμας που χρησιμοποιούν οι Ghibli και Quattroporte, και θα προσφέρεται είτε ως πισωκίνητη είτε ως τετρακίνητη. Μηχανικά θα εξοπλίζεται με έναν V6 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 410, 450 και 520 ίππων. Θα τοποθετηθεί απέναντι από τις Jaguar F-Type και Porsche 911 και αναμένεται να κοστίζει κοντά στις 80.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...