Άγνοια δηλώνει ο Hamilton για το ρύγχος της Mercedes…

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Βραζιλιάνικου Grand Prix και το συμπέρασμα είναι πως η Mercedes δείχνει και πάλι κυρίαρχη. Το πλεονέκτημα στους οδηγούς είναι δύσκολο να πούμε ποιος το έχει, διότι ο Lewis Hamilton ήταν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος στο FP1 και ο Nico Rosberg μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος στο FP2.

Επειδή, όμως, βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν κι επειδή οι δοκιμές απαγορεύονται μέχρι τον χειμώνα του 2016, οι ομάδες αξιολογούν εξαρτήματα που προορίζονται για την επόμενη σεζόν. Έτσι, η Mercedes δοκίμασε σήμερα το πρωί τη δική της έκδοση του S-Duct, αν μπορεί να μη μιλάμε για S-Duct, αλλά για κάτι πιο αποδοτικό από τη γερμανική ομάδα.

Οι οδηγοί ρωτήθηκαν σχετικά, ωστόσο δεν ήταν ξεκάθαροι στις απαντήσεις τους. Ο Hamilton, μάλιστα, θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν ξέρει τι είναι αυτό που υπάρχει στο ρύγχος του μονοθεσίου του, καθώς λέει:

Δεν ξέρω τι είναι. Δεν ήξερα ότι είχαμε νέο ρύγχος. Δεν ξέρω τι είναι το S-Duct.

Τρεις προτάσεις και τρία ψέματα, κατά τη γνώμη μου. Είναι δυνατόν ένας οδηγός να μην ξέρει ότι έχει νέα μύτη όταν έχει γίνει τέτοιο θέμα στο Διαδίκτυο; Είναι δυνατόν να μην ξέρει τι είναι αυτό που υπάρχει εκεί; Και τέλος, είναι δυνατόν να  μην ξέρει τι είναι το S-Duct; Δεν το νομίζω, απλώς προτιμά να πει ψέματα, παρά να παραδεχτεί ότι δε θέλει να μας δώσει λεπτομέρειες, κάτι που είναι απολύτως σεβαστό.

Nico Rosberg

Πόσο, όμως, έχει επηρεαστεί το μονοθέσιο από το νέο ρύγχος; Κανένας δεν ξέρει, ούτε καν ο Rosberg, καθώς ο Γερμανός τονίζει ότι είναι πολύ νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζεται την απόφαση της ομάδας του για δοκιμές εν όψει 2016.

Γιατί να μην δοκιμάσουμε νέα πράγματα; Και τα δύο πρωταθλήματα έχουν τελειώσει. Η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα κατασκευαστών και ο Lewis το πρωτάθλημα οδηγών, έτσι δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνουμε. Για ‘μένα, η θέση δεν είναι τόσο σημαντική. Το πιο σημαντικό είναι να μάθουμε για την επόμενη χρονιά και να κάνουμε δοκιμές. Έτσι, δοκιμάζουμε πολλά πράγματα.

Δεν ξέρω για την ώρα αν δούλεψαν τα νέα εξαρτήματα. Είναι πολύ νωρίς και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...