Η Renault παραδέχεται πως η απόδοση του κινητήρα δεν αυξήθηκε

Σχετικά άρθρα

Red Bull Racing

Ο Daniel Ricciardo έγινε ο πρώτος οδηγός που δοκίμασε τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Renault. Ο Αυστραλός, όμως, παραδέχτηκε ότι η απόδοση δεν ήταν καλύτερη σε σχέση με το παλιό spec, αφού είδε πως η τελική του ταχύτητα δεν ήταν ανώτερη από αυτή του Daniil Kvyat, ο οποίος είχε τον παλαιότερο κινητήρα.

Η Renault χρησιμοποίησε τις 11 από τις 12 διαθέσιμες μάρκες, με άλλες πληροφορίες να λένε πως δεν χρησιμοποιήθηκαν 11, αλλά 7. Το ζήτημα είναι πως οι Γάλλοι δούλευαν όλο το χρόνο για την πρώτη τους αναβάθμιση και το αποτέλεσμα είναι πως δεν υπάρχει πραγματική διαφορά στην απόδοση. Ο επί κεφαλής λειτουργιών πίστας, Remi Taffin, παραδέχεται ότι η απόδοση δεν ήταν αυτή που περίμεναν, αλλά το θετικό είναι ότι δεν υπήρχαν προβλήματα αξιοπιστίας.

Ο κινητήρας έτρεξε αξιόπιστα, αλλά δυστυχώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για τη βελτίωση της απόδοσης. Η αξιόπιστη λειτουργία εξασφάλισε πολλά δεδομένα, για να αναλύσουμε πώς μπορούμε να πάμε μπροστά στον επόμενο αγώνα, αλλά και τον χειμώνα.

Σε ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Cyril Abiteboul, Διευθύνοντα Συμβούλου της γαλλικής εταιρείας:

Ήταν σημαντικό, για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο στάδιο των σχεδίων μας. Η αναβάθμιση έτρεξε αξιόπιστα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα δεδομένα από το Σαββατοκύριακο, για να καθορίσουμε όλη τη δυναμική και να προσαρμόσουμε αναλόγως τη στρατηγική μας.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα