Και η Samsung μπαίνει στον χώρο του αυτοκινήτου!

Σχετικά άρθρα

Samsung-Logo

Ήταν αναμενόμενο. Δεν γίνεται ένας κολοσσός όπως η Samsung να αφήσει την Apple και την Google να “παίζουν” μόνες τους. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της Samsung. Ανακοίνωση που λέει ότι δημιουργεί έναν νέο τομέα που θα εστιάσει στην εξέλιξη προϊόντων ειδικά για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Ειδικότερα, θα εστιάσει στην εξέλιξη συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης!

Η Samsung ήδη δραστηριοποιείται στον τομέα των αυτοκινήτων. Εκτός από τη συνεργασία που έχει με την Renault στη Renault Samsung Motors, κάποια τμήματα της εξελίσσουν ήδη τεχνολογία για αυτοκίνητα ενώ αυτή ήταν που εξέλιξε την κυρτή OLED οθόνη του Audi Prologue Concept αλλά και τις μπαταρίες των BMW i3 και i8. Απλά, είναι η πρώτη φορά που η Κορεάτικη εταιρία “σοβαρεύει” και ενώνει όλες τις επιμέρους της λειτουργίες σε ένα τμήμα. Τώρα, ο τρόπος με τον οποίο θα εμπλακεί στην τεχνολογία αυτόνομων συστημάτων οδήγησης είναι ένα μυστήριο. Θα το κάνει με την παροχή καμερών, ανιχνευτών και λοιπών εξαρτημάτων ή θα κάνει ότι κάνει αυτή τη στιγμή η Google; Πάντως το προσεχές μέλλον θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr