Η Ford δουλεύει πάνω σε ένα υβριδικό pickup

Σχετικά άρθρα

atlas front

Με την πρόσφατη ανακοίνωση της ότι θα επενδύσει περίπου 4.5 δις δολάρια στην επέκταση της γκάμας των ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων της, η Ford έκανε σαφή την δέσμευση της για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Η αλήθεια είναι ότι ακολούθησε περίεργο δρόμο, λανσάροντας ένα σωρό αυτοκίνητα επιδόσεων πριν επενδύσει σε πιο “πράσινες” τεχνολογίες, αλλά δεν παραπονιόμαστε κιόλας.

Τώρα, ο CEO της Ford, Mark Fields, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Αμερικανικό ραδιόφωνο, δήλωσε ότι η εταιρία “σχεδιάζει να λανσάρει ένα πισωκίνητο, υβριδικό pickup μέχρι το τέλος της δεκαετίας”. Η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο όχημα έχει νόημα. Τα pickups έχουν άπλετο χώρο για την τοποθέτηση μπαταριών και η άμεση ροπή από τον ηλεκτροκινητήρα σίγουρα θα αποδειχθεί χρήσιμη. Φυσικά δεν θα μπορεί να “χτυπήσει” τα πετρελαιοκίνητα κτήνη που υπάρχουν στην Αμερική, τουλάχιστον όχι σε ωφέλιμο φορτίο ή δυνατότητα ρυμούλκησης αλλά θα είναι το πρώτο βήμα σε μία πιο βιώσιμη κατάσταση, τόσο επιχειρηματικά για την Ford, όσο και περιβαλλοντικά.

ΠηγήNPR

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...