Ανόητοι κόβουν την ποδιά από ένα Audi S4 για να αλλάξουν λάδια

Σχετικά άρθρα

oil change

Πόσο πρέπει να βαριέται κάπως και αντί για να ξεβιδώσει την προστατευτική ποδιά ενός Audi S4 για να αλλάξει λάδια, τελικά να αποφασίζει να την κόψει; Το περιστατικό αυτό συνέβη σε έναν Αμερικάνο από την Φλόριντα, ο οποίος είδε μια προσφορά στο internet για αλλαγή λαδιών σε ένα κατάστημα Valvoline Instant Oil Change, την βρήκε συμφέρουσα (49 δολάρια) και έτσι πήγε το αυτοκίνητό του στο κατάστημα για να κάνει αλλαγή λαδιών.

Έλα όμως που οι υπάλληλοι εκεί, είτε βαριόταν, είτε ήταν πλήρως ανόητοι, είτε πλήρως άσχετοι, και αντί να ξεβιδώσουν την προστατευτική ποδιά που διαθέτει το S4 στο κάτω μέρος του κινητήρα, αποφάσισαν να την κόψουν και να ανοίξουν την τρύπα που βλέπεις στη παραπάνω φωτογραφία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο άνδρας διαπίστωσε πως οι υπάλληλοι του συνεργείου δεν άνοιξαν την τάπα του κάρτερ λαδιού, αλλά τελικά άνοιξαν την τάπα που αδειάζει την βαλβολίνη από το DSG κιβώτιο ταχυτήτων (!!!) και στη συνέχεια προσπάθησαν να γεμίσουν με νέο λάδι τον κινητήρα, λάδι που όπως καταλαβαίνεις δεν χωρούσε, επειδή το παλιό δεν είχε αφαιρεθεί.

Με τον ιδιοκτήτη να μοιράζεται την ιστορία του σε ένα forum και να βρίσκεται σε αντιδικία με το συνεργείο, τελικά η Valvoline αποφάσισε να καλύψει τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό του, πληρώνοντας το ποσό των 1.442,48 δολαρίων.

ΠηγήAudizine
ΠηγήJalopnik.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...