Βέλγος επενδυτής θέλει να σώσει την Holden

Σχετικά άρθρα

Holden Commodore

Η GM έχει ανακοινώσει εδώ και περίπου 2 χρόνια, πως στα τέλη του 2017 η Holden θα σταματήσει να κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Αυστραλία αλλά ίσως αυτό να μην συμβεί, μιας και ένας Βέλγος επενδυτής θέλει να διατηρήσει την παραγωγή επί Αυστραλιανού εδάφους.

Το όνομα του επενδυτή Guido Dumarey ο οποίος ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια προσφορά ώστε να κρατήσει το Elizabeth εργοστάσιο της Holden σε λειτουργία. Η εξαγορά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν τα τέλη του 2017, με τον Dumarey να μην είναι η πρώτη φορά που κάνει δουλειές με την GM, μιας και το 2012 απέκτησε από αυτήν, ένα εργοστάσιο παραγωγής κιβωτίων ταχυτήτων στο Στρασβούργο.

Ο Dumarey πιστεύει πως η πλατφόρμα Zeta, πάνω στην οποία κατασκευάζεται και το Commodore, είναι το κλειδί της επιτυχίας της εταιρίας, κατασκευάζοντας πάνω της πισωκίνητα πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ θέλει στο εργοστάσιο να κατασκευάζει και άλλα μοντέλα, θεωρώντας εύκολο την δημιουργία ενός δικτύου αντιπροσώπων τόσο εντός της Αυστραλίας, όσο και παγκοσμίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό το HSV GTSR W1 Maloo πουλήθηκε για €660.000

Πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, λίγο πριν η Holden βάλει και επίσημα λουκέτο, η Holden Special Vehicles (HSV) παρουσίασε στην αγορά της Αυστραλίας το GTSR...