Αυτή είναι η πρώτη γεύση του νέου TVR

Σχετικά άρθρα

tvr-is-terug-550

H TVR αναβιώνει από τις στάχτες της και μόλις τον Ιούλιο ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το νέο TVR. Οι πελάτες της χωρίς να έχουν δει καν κάποιο σκίτσο έκαναν sold out τη παραγωγή για το 2017 και σήμερα όλοι οι υπάρχοντες πελάτες της εταιρίας έλαβαν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο το παραπάνω σκίτσο.

Σύμφωνα με τον Les Edgar, ιδιοκτήτη πλέον της βρετανικής φίρμας, το νέο μοντέλο θα διαθέτει σασί από carbon και θα είναι αρκετά ταχύτερο από το Sagaris, αλλά δεν μας διευκρίνισε πότε θα έχουμε περισσότερα νέα από την εταιρία του. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα είναι αυτά που έχουν πωληθεί, αλλά σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις, το 2017 η παραγωγή θα περιοριζόταν “σε λίγες εκατοντάδες αυτοκίνητα”. Όπως και να έχει, επιτυχία είναι! Και οι παραγγελίες δεν περιορίστηκαν στο 2017, καθώς η TVR λέει ότι έχει ήδη συγκεντρώσει 250 παραγγελίες για το 2018.

Μέχρι σήμερα ξέρουμε ότι το σχέδιο του ολοκαίνουριου μοντέλου της αναγεννημένης Αγγλικής εταιρίας θα είναι από τον Gordon Murray, θα έχει χαμηλό βάρος, σύγχρονη αεροδυναμική και έναν V8 της Cosworth, που θα αποδίδει τουλάχιστον 420 άλογα και ανταγωνιστική τιμή. Ο V8 κινητήρας σε video που είδαμε τον Οκτώβριο, όχι μόνο πήρε μπροστά αλλά απέδωσε καλύτερα του αναμενόμενου, με την TVR να ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στο Le Mans το 2018.

ΠηγήPistonHeads

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...