Υψηλούς στόχους θέτει ο Verstappen για το 2016

Σχετικά άρθρα

Max Verstappen

Δικαίωμα στο όνειρο δικαιούται να έχει ο Max Verstappen, ως ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, ο νεότερος οδηγός που βαθμολογήθηκε και φυσικά η πιο θετική έκπληξη της σεζόν. Ο Ολλανδός είναι μόλις 18 ετών και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως κάποια μέρα θα οδηγήσει για λογαριασμό της Ferrari, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Sebastian Vettel.

Ο Verstappen βάζει από τώρα τους στόχους για τη νέα σεζόν, με τις προοπτικές να είναι αρκετά μεγάλες, καθώς η ιταλική ομάδα θα πάρει τους φετινούς κινητήρες της Ferrari. Ο μικρός κατέκτησε φέτος 49 βαθμούς και την 12 θέση, με την καλύτερη θέση να είναι η 4η, σε Ουγγαρία και ΗΠΑ. Για το 2016, θέλει να κατακτήσει 100 βαθμούς και ν’ ανέβει στο βάθρο, αν και ο ίδιος παραδέχεται πως ίσως να είναι υπερβολικά αισιόδοξος.

Στόχος είναι οι 100 βαθμοί. Θα πρέπει να στοχεύεις ψηλά, σωστά; Για την τρίτη θέση, θα χρειαστεί ένας καλό κινητήρας. Νομίζω ότι η πρώτη και η δεύτερη θέση είναι υπερβολικές για την ώρα. Θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...