Teaser Photo: Η Kia φέρνει ένα νέο μεγάλο SUV στο Detroit

Σχετικά άρθρα

11013_Detroit_Concept_Teaser_1-2

Η κορεάτικη εταιρία στην έκθεση του Detroit, που ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη Δευτέρα, θα παρουσιάσει ένα concept για ένα μεγάλο SUV, μπαίνοντας αρκετά βαθιά, σε κατηγορία εξαιρετικά δημοφιλής στην Αμερική.

Η Kia δεν έδωσε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο, παρά μόνο ότι είναι αποτέλεσμα του γραφείου σχεδιασμού της εταιρίας στην California και ότι το αυτοκίνητο διαθέτει “μια σχεδιαστική γλώσσα που κινείται προς μια νέα κατεύθυνση”, ενώ υπόσχεται πως θα είναι προικισμένο με “προηγμένη τεχνολογία εν αφθονία”, περιλαμβανομένης τέτοιας που θα αφορά την “υγεία και την ευεξία”.

Από την teaser φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε ότι διαθέτει αρκετά μυώδη και φουσκωμένα φτερά, κάθετα πίσω φανάρια και μεγάλες 5-κτινες ζάντες, ενώ φαίνεται να έχει χρωμιωμένο εξωτερικό χρώμα. Επίσης, διακρίνονται αεραγωγοί στα εμπρός φτερά, μεταλλικό πλαίσιο στα παράθυρα, μια διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος, ράγες οροφής και χειρολαβές που δείχνουν ότι οι πόρτες ανοίγουν ανάποδα (suicide doors), κάτι που αν ισχύει δεν θυμάμαι να έχουμε ξανά δει σε άλλο SUV.

Το αν θα βγει στη παραγωγή είναι ακόμα άγνωστο, αλλά αν αυτό γίνει ίσως βασιστεί στην πισωκίνητη πλατφόρμα του K900 και του Genesis G90, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα μοιράζεται αρκετά μηχανικά μέρη με το επιβεβαιωμένο SUV της Genesis.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Detroit Concept Teaser #1

Kia Motors America will reveal a new concept car January 11 at the 2016 North American International Auto Show. Conceived at the automaker’s California design studio, the concept offers an abundance of advanced technology – including state-of-the-art health-and-wellness technology – and takes Kia’s design language in a bold new direction, suggesting styling of a possible future premium large SUV in the brand’s lineup.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...