Κοντά σε 7ετή ανανέωση συμβολαίου η Monza

Σχετικά άρθρα

Monza

Ένας από τους ιστορικότερους αγώνες στη Formula 1 είναι το Ιταλικό Grand Prix. Πριν από μερικά χρόνια, κανένας σε θα περίμενε πως μία τέτοια πίστα συναντά δυσκολίες στο να συνεχίσει να βρίσκεται για πολλά ακόμα χρόνια στο άθλημα, ωστόσο αυτό είναι μια πραγματικότητα, καθώς για αρκετούς μήνες οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν να βρουν λύση.

Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στα τέλη του 2016 και ο Bernie Ecclestone από την πλευρά του έδειξε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τα χρήματα απ’ ό,τι για την επιθυμία των Ιταλών, των οδηγών και φυσικά όλων των οπαδών του αθλήματος. Ευτυχώς, μια τροποποίηση στο νόμο επιτρέπει στη Λέσχη Αυτοκινήτου της Ιταλίας να χρηματοδοτεί το Grand Prix. Έτσι, μια 7ετής ανανέωση είναι κοντά, όπως λέει ο επί κεφαλής της Λέχσης (ACI), Angelo Sticchi Damiani.

Το Autodromo di Monza είχε δύσκολες στιγμές, αλλά τα χειρότερα έχουν τελειώσει και τώρα είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε με τον Ecclestone για να έχουμε τη Formula 1 στην Brianza για ακόμα 7 χρόνια. Θα κερδίσουμε τη μάχη που οδήγησε την ACI σε τεράστιες θυσίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...