Σε δημοπρασία το Harley-Davidson F-150 του Jay Leno

Σχετικά άρθρα

Ford Motor Company and Jay Leno, renowned auto enthusiast and star of Jay Leno’s Garage, are teaming up to auction the TV legend’s personal one-of-one 2000 Harley-Davidson F-150 at the 45th Anniversary Barrett-Jackson Scottsdale Auction at WestWorld of Scottsdale.

O Jay Leno θα βγάλει στο σφυρί το μοναδικό Harley-Davidson Ford F-150 που βρίσκεται στο γκαράζ του. Η δημοπρασία θα γίνει από τον οίκο Barrett-Jackson στις 29 του μηνός, με το one-off μοντέλο να είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, να διαθέτει κάλυμμα στην καρότσα, πλαϊνά σκαλοπάτια, μειωμένη απόσταση από το έδαφος και χρωμιομένους τροχούς 20″.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με το λογότυπο της Harley-Davidson, χρωμιομένα διακοσμητικά και CD player. Κίνηση παίρνει από έναν V8 5,4-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 360 ίππων με 596 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς. Όλα τα έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα National Multiple Sclerosis Society που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...