H Skoda teasάρει το SUV της

Σχετικά άρθρα

Skoda Kodiak teaser

Η Skoda ετοιμάζεται ώστε να μας παρουσιάσει το νέο SUV της το οποίο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης. Στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook για την τοπική αγορά ανέβηκε η παραπάνω φωτογραφία, που πρακτικά αποτελεί την πρώτη teaser φωτογραφία του μοντέλου, παρόλο που δεν μας δείχνει το παραμικρό.

Η Skoda αναφέρει ότι πίσω από τη γκαραζόπορτα υπάρχει “κάτι μεγάλο”, με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες να λένε ότι το μεγάλο SUV της Skoda θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα αργότερα μέσα στο 2016 ως πενταθέσιο και ως επταθέσιο. Θα έχει μήκος περίπου 4,75 μέτρων και θα βασίζεται σε μία επιμηκυμένη εκδοχή της MQB πλατφόρμας του Group, την ίδια που χρησιμοποιεί το νέο Tiguan, με πιο πιθανή ονομασία να είναι το Kodiak.

Την κίνηση του Kodiak θα αναλάβουν οι γνωστοί σε γενικές γραμμές TDI και TSI κινητήρες, οι οποίοι θα συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα αυτόματο, διπλού συμπλέκτη, που θα στέλνουν την κίνηση στους μπροστά ή σε όλους τους τροχούς. Όσο για την παραγωγή του, αυτή θα γίνεται στο εργοστάσιο της φίρμας στο Kvasiny της Τσεχίας.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...