H Lamborghini Countach LP400S είναι ακόμα αξεπέραστη

Σχετικά άρθρα

lamborghini-countach

H Lamborghini Countach LP400S παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 1974, τέσσερα χρόνια μετά την Countach LP400. Σε γενικές γραμμές διαθέτει την ίδια εμφάνιση με την απλή έκδοση, αλλά κάποιες λεπτομέρειες του σώματος, την κάνουν να δείχνει πιο μυώδης. Επίσης, η γεωμετρία της ανάρτησης είναι εντελώς καινούρια, ενώ νέες είναι οι ζάντες που φορούσαν φαρδύτερα ελαστικά της Pirelli.

Συνολικά, κατασκευάστηκαν τρεις σειρές εκδόσεων της Lamborghini Countach LP400S, με το ιταλικό εργοστάσιο να έχει κατασκευάσει 50 Series I, 105 Series ΙΙ και 82 Series IIΙ, ενώ χαρακτηρίζεται από τις διάσημες ζάντες Campagnolo Bravo και από τα μεγαλύτερα όργανα της Stewart Warner.

O Richard Meaden του βρετανικού Evo είχε την ευκαιρία να οδηγήσει μια τέτοια, και μας μεταφέρει την εκπληκτική εμπειρία οδήγησης μια Countach.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...