Αβέβαιη ξανά η Monza

Σχετικά άρθρα

Monza

Και εκεί που πιστεύαμε πως η πίστα της Monza είναι πολύ κοντά σε μια 7ετή ανανέωση συμβολαίου, o Bernie Ecclestone εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με την κατάσταση της διαχείρισης της ιταλικής πίστας.

Οι Angelo Sticchi Damiani και Ivan Capelli, πρόεδροι της Λέσχης Αυτοκινήτου της Ιταλίας και της Λέσχης Αυτοκινήτου του Μιλάνου, αντίστοιχα, κατέθεσαν τον Ιανουάριο πρόταση ύψους 18 εκατ. ευρώ ετησίως, με τον Ecclestone να αποδέχεται το ύψος της πρότασης των Ιταλών, αλλά να έχει τις επιφυλάξεις του σχετικά με το διαχειριστικό μέλλον της πίστας, ζητώντας από τους υπευθύνους μακροπρόθεσμες εγγυήσεις σχετικά με τη λειτουργία της πίστας. Έτσι ζήτησε μια νέα συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στον μήνα, προκειμένου οι δύο πλευρές να έρθουν τελικά σε συμφωνία.

Οι οδηγοί έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο η πίστα της Monza να μην βρίσκεται από του χρόνου στο καλεντάρι της Formula 1. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Sebastian Vettel που δήλωσε:

Αν πάρουν από το καλεντάρι της F1 την πίστα της Monza για οικονομικούς λόγους, είναι σαν να ξεριζώνουν τις καρδιές μας. Τα συναισθήματα εδώ είναι απίστευτα. Κάθεσαι στο grid και οι άνθρωποι στις κερκίδες δεξιά και αριστερά του, είναι χαρούμενοι που είναι μέρος αυτού του σκηνικού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...