Κάποιος πουλά τη δυνατότητα παραγγελίας ενός NSX για $100.000

Σχετικά άρθρα

2017 Acura NSX - 030

Με την Honda να έχει ανακοινώσει πως θα κατασκευάζει περίπου 800 NSX ετησίως στο Performance Manufacturing Center (PMC) στο Οχάιο των Η.Π.Α, κάποιος άνδρας βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει την δική του δυνατότητα παραγγελίας έναντι του ποσού των 100.000 δολαρίων! Ναι καλά κατάλαβες, την προ-παραγγελία, όχι το αυτοκίνητο που ξεκινά από τις 156.000 δολάρια.

Ο πωλητής λέει πως έχει πληρώσει 500 δολάρια για ένα “order slot” από τις 26 Ιουλίου του 2012 σε έναν αντιπρόσωπο της Honda, αλλά έχοντας αποφασίσει να πάρει τη δεύτερη Lamborghini του, θέλησε να πουλήσει το “order slot” του NSX. Εντάξει, χάζεψε ο κόσμος και φυσικά δεν προκαλεί εντύπωση πως μέχρι σήμερα δεν έχει δεχτεί ούτε ένα bid.

Για την ιστορία να σημειωθεί πως σύμφωνα με εκπρόσωπο της Honda, η εταιρία δεν έχει κάποια επίσημη λίστα αναμονής για τις παραγγελίες του NSX, οι οποίες ξεκινούν από σήμερα 25 Φεβρουαρίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται από τους κατά τόπους εμπόρους της. Η Honda/Acura θα δώσει τα NSX σε ορισμένους εμπόρους της, που πληρούν κάποια κριτήρια που έχει θεσπίσει και αυτοί θα είναι υπεύθυνοι για το πως τελικά θα τα πουλήσουν. Άρα, αυτό ουσιαστικά που πουλά ο άνδρας στο eBay είναι ένα “order slot” μιας αντιπροσωπείας της Honda/Acura. Παράνομο δεν είναι αυτό που έκανε ο αντιπρόσωπος, αλλά όπως αναφέρει η Honda/Acura, δεν είναι κάτι που υποστηρίζεται επίσημα από αυτή.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...