Η MTM κάνει το VW T6 ένα υβριδικό κτήνος 1.100 Nm

Σχετικά άρθρα

t6-e-motion-1

Ναι, σωστά διάβασες. Η MTM πήρε το Volkswagen T6 και το μετέτρεψε σε Volkswagen T6 E-Motion. Καιρός ήταν για τους βελτιωτές να μπούνε στο “παιχνίδι” των υβριδικών.

t6-e-motion-2

Ο διάσημος βελτιωτικός οίκος, δεν ασχολήθηκε με τον δίλιτρο, twin-turbo πετρελαιοκινητήρα. Αυτός, εξακολουθεί να αποδίδει 240 άλογα και εξακολουθεί να συνδυάζεται με το 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Volkswagen. Όμως η MTM πρόσθεσε δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 20 ίππων έκαστος στους πίσω τροχούς. Αυτό σημαίνει ότι το T6 αποδίδει συνδυαστικά 282 άλογα αλλά σημαντικότερα, 1.100 Nm ροπής! Επίσης, σημαίνει ότι το T6 είναι πλέον τετρακίνητο!

Η MTM λέει ότι το T6 E-Motion πιάνει τα 100 km/h από στάση σε 8.2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική είναι 215 km/h. Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο, που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης, θα φορά τις κλασικές Bimoto ζάντες ελαφρού κράματος –και όχι αυτές που φαίνονται στην εικόνα, με διάμετρο 20 ιντσών και ελαστικά Michelin Pilot Super Sports σε διάσταση 275/35.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...