Η Alfa Romeo παραδέχεται την καθυστέρηση της Giulia

Σχετικά άρθρα

Alfa-Romeo-Giulia-009

Εκτός από τις ανανεωμένες στα σημεία Giulietta και MiTo, η Alfa Romeo παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης και την “απλή” Giulia. Με τα μεγάλα κεφάλια της Ιταλικής φίρμας να έχουν συγκεντρωθεί σε ένα σημείο, ήταν απόλυτα λογικό κάποιος να ρωτήσει για την καθυστέρηση που παρουσιάστηκε στο λανσάρισμα του ολοκαίνουριου sedan. Ευτυχώς, ο επικεφαλής της Alfa Romeo, Fabrizio Curci δεν μάσησε τα λόγια του και έδωσε μία ειλικρινή απάντηση που ελπίζουμε να κλείσει το θέμα μία και καλή!

Ο Curci παραδέχθηκε ότι ορισμένα μηχανολογικά προβλήματα οδήγησαν στην αναβολή του λανσαρίσματος της Giulia κατά “μερικές εβδομάδες” και εξήγησε τον λόγο:

Ούτε μία βίδα δεν έχει μεταφερθεί από προηγούμενα μοντέλα – αυτό το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουριο και είναι αλήθεια ότι θέλαμε να λανσάρουμε την Giulia με την σωστή ποιότητα και αυτό προκάλεσε μία καθυστέρηση ίσως μερικών εβδομάδων, αλλά σε καμία περίπτωση μηνών.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, αφού υπήρχε και εκείνο το δημοσίευμα που έκανε λόγο για καθυστέρηση λόγω αποτυχίας στις δοκιμές πρόσκρουσης. Ο Curci είχε μία απάντηση και γι’ αυτό:

Το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και πληροί κάθε προδιαγραφή που έχει τεθεί είτε από τους νομοθέτες, είτε από εμάς.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως η Giulia θα αποκτήσει επιπλέον κινητήρες μέχρι το τέλος του έτους. Αρχικά, από τις 15 Απριλίου, θα προσφέρεται μόνο με τον 2.0-λιτρο βενζίνης 200 ίππων και με τον 2.2-λίτρων πετρελαίου απόδοσης 150 και 180 ίππων. Αργότερα θα προστεθεί και η έκδοση του 2.0-λιτρου κινητήρα με τα 280 άλογα, όπως και η έκδοση των 210 ίππων του diesel κινητήρα. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες θα συνδυάζονται με εξάρι μηχανικό ή 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Alfa Romeo Giulia, μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον σύνδεσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...