Mercedes AMG GT R με λιγότερο καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG GT R 2017 spy (3)

Με την Mercedes-Benz να παρουσιάσει την R έκδοση της AMG GT στο Goodwood Festival of Speed τον Ιούνιο που μας έρχεται, κυκλοφόρησαν νέες spy φωτογραφίες της νέας έκδοσης.

Η AMG GΤ R διαθέτει νέο αεροδυναμικό bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά splitter, αεραγωγούς, κεντρική απόληξη εξάτμισης, σταθερή πίσω αεροτομή, διαχύτη και διαφορετικούς προφυλακτήρες. Επίσης, υπάρχουν ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, τα οποία θα βελτιώνουν αισθητά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Αναμένεται να ζυγίζει τουλάχιστον 100 κιλά λιγότερο από την βασική έκδοση AMG GT S των 1.495 κιλών, να έχει σφιχτότερη ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα να παράγει κοντά στα 535-540 άλογα και να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3,4 δευτερόλεπτα. Η AMG GT R θα τοποθετηθεί ανάμεσα από την AMG GT S και την AMG GT Black Series, με την τελευταία να φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί το 2018 και να αποδίδει κοντά στα 600 άλογα.

Mercedes AMG GT R 2017 spy (5)

Η GT R θα είναι παιχνίδι για την πίστα με χαμηλό βάρος, ενεργή αεροδυναμική και τετραδιεύθυνση. Κι αν αναρωτιέσαι για το αν θα έχει η Nissan πρόβλημα με το όνομα του μοντέλου, CEO της AMG, Tobias Moers έχει μία απάντηση:

Δεν τους ρωτήσαμε, αλλά ξέρετε, είναι πάντα πολύπλοκο το θέμα και ο τρόπος που το γράφουμε είναι διαφορετικός.

Δεν ξέρω αν σε κάλυψε η απάντηση και πολύ πιο σημαντικά, δεν ξέρω αν θα καλύψει τη Nissan! Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Mercedes δεν θα περιορίσει την παραγωγή του σκληροπυρηνικού μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...