H Mercedes τρολάρει τη BMW με άσχημο τρόπο

Σχετικά άρθρα

mercedes-benz-bmw

Σήμερα η BMW κλείνει τα 100 χρόνια από την πρώτη μέρα ίδρυσης της, και μέρος του εορτασμού ήταν η παρουσίαση του Vision Next 100 concept, το όραμά της για το πως φαντάζεται το μέλλον της αυτοκίνησης, που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Με αφορμή αυτή την ιστορική στιγμή για την βαυαρέζικη φίρμα, η Mercedes-Benz δεν έχασε ευκαιρία να την πικάρει, με άσχημο -κατά προσωπική εκτίμηση- τρόπο, με τον επικεφαλής Τύπου και marketing της Mercedes-Benz Classic, Ralf Glaser, να κάνει την ακόλουθη δήλωση:

Η Bayerische Motoren Werke (BMW) ιδρύθηκε πριν από 100 χρόνια, στις 7 Μαρτίου 1916, στο Μόναχο. Αυτό σηματοδότησε τη γέννηση ενός παγκοσμίου, πλέον, φήμης brand, που συμβάλλει στην εξαιρετική διεθνή φήμη της Γερμανίας στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η ίδρυση της BMW συνέβη στην πολυτάραχη πρώιμη ακμή της ιστορίας του αυτοκινήτου:30 χρόνια πριν, ο Carl Benz και ο Gottlieb Daimler εφηύραν το αυτοκίνητο το 1886. Και δέκα χρόνια αργότερα, η Daimler-Benz AG δημιούργησε το νέο εμπορικό σήμα της Mercedes-Benz, μετά από την συγχώνευση των Benz & Cie. και της Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG).

Συγχαίρουμε θερμά την παγκοσμίως γνωστή εταιρεία BMW στην επέτειο της, και καλούμε όλους τους εργαζόμενους της BMW για να ανακαλύψουν την πλήρη ιστορία της αυτοκίνησης στο μουσείο της Mercedes-Benz.

Παράλληλα, συνεχίζοντας το πείραγμα, δημοσίευσε το παρακάτω video για να ευχηθεί για τα γενέθλια στον “άσπονδο” εχθρό της, ξέχασε όμως να αναφέρει ότι για ακόμα μια χρονιά βλέπει την πλάτη της από πλευράς παγκόσμιων πωλήσεων.

 

Εντωμεταξύ, η Porsche επέλεξε τη κλασική οδό της διαφήμισης σε έντυπο τύπο με την παρακάτω εικόνα, όπου σύμφωνα με το Google Translate (όποιος ξέρει γερμανικά ας με διορθώσει) γράφει:

Το μέλλον μας θέτει προ μεγάλων προκλήσεων. Θα το συναντήσουμε με οδηγική απόλαυση! H Porsche υποκλίνεται μπροστά σε 100 χρόνια ζωντανής ιστορίας και συγχαίρει θερμά τη BMW.

porsche_bmw

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...
Autoblog.gr