H Ssangyong πάει στην Αμερική το 2019 με νέο όνομα

Σχετικά άρθρα

SsangYong-Tivoli-2015-Geneva-Motor-Show-8

H Ssangyong, η τέταρτη μεγαλύτερη νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία, ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα της για την είσοδο στην αμερικάνικη αγορά, με τον CEO της, Choi Johng-sik, να δηλώνει ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του 2019, με νέο, όμως, όνομα. Χαρακτηριστικά, κατά την διάρκεια του λανσαρίσματος του Tivoli, είπε:

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλές ανησυχίες σχετικά με την είσοδο στις Η.Π.Α. Πιστεύουμε ότι το σχέδιο των ΗΠΑ θα απογειώσει ή θα καταστρέψει την εταιρεία μας. Έτσι, θα έχουμε ολοκληρωτικές συζητήσεις με τη Mahindra.

SsangYong SIV-2 concept teaser (1)

Η κορεάτικη εταιρία παίρνοντας θάρρος από τις εξαιρετικές πωλήσεις στη Ρωσία, που αποτελεί την καλύτερη αγορά της, σκοπεύει να επενδύσει πάνω από 100 εκατ. δολάρια για την μετάβαση στην Αμερική και την αλλαγή του ονόματος της εταιρίας. Το πρώτο μοντέλο που θα πωληθεί στις Η.Π.Α. θα είναι το SIV-2, την έκδοση παραγωγής του concept που είδαμε στην Γενεύη.

Εκτός από την παραπάνω επιχειρηματική κίνηση, η Ssangyong βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Κίνα, με υποψήφιες εταιρίες που θα υποστηρίξουν αυτή τη κίνηση να είναι η Geely και η Chery. Η Ssangyong αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα εργοστάσιο στη Νότιο Κορέα, και σκοπεύει να διευρύνει την παραγωγή της στα 500.000 αυτοκίνητα ετησίως και γι’αυτό προσβλέπει εργοστάσιο στην Κίνα και την Ρωσία.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

SsangYong Torres EVX

Την ηλεκτρική έκδοση του Torres αποκάλυψε σήμερα η SsangYong, η οποία στην έκθεση Seoul Mobility Show στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει συνολικά 16 πρωτότυπα...