Η Renault teasάρει το τετρακίνητο Kaptur για τη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

renault-teases-kaptur-before-russian-debut-1

H Renault Ρωσίας έδωσε την παραπάνω teaser φωτογραφία του τετρακίνητου Kaptur, το οποίο θα παρουσιαστεί τα τέλη του τρέχοντος μηνός και θα πωλείται αποκλειστικά στην τοπική αγορά.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Μόσχας, με το Kaptur 4×4 να είναι παραπάνω από μια νέα έκδοση του μοντέλου. Όπως πιθανώς γνωρίζεις, το γαλλικό crossover βασίζεται στην πλατφόρμα του Clio, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί σύστημα τετρακίνησης, έτσι είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει τη πλατφόρμα του Dacia Duster. Επίσης, θα έχει μεγαλύτερο μήκος και μεταξόνιο, κάτι που ίσως δικαιολογούσε την ονομασία “Grand Captur”.

Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρία, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το όνομα του νέου μοντέλου ξεκινά με το γράμμα “Κ” (και όχι με “C”), καθώς έρευνα που έγινε στη Ρωσία, έδειξε το γράμμα “К” υπογραμμίζει τη “ρώσικη επαφή” του μοντέλου, ενώ επιπλέον, “Κ” συνδέεται, στα ρωσικά, με τα βασικά χαρακτηριστικά του οχήματος, τα οποία είναι ένα υψηλής ποιότητας (Качество), άνετο (Комфорт) και εμφανίσιμο (Красота) crossover.

Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φορέσει τους TCe 90 και TCe 120 βενζινοκινητήρες, καθώς και τον dCi 90 πετρελαιοκινητήρα.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

RENAULT SET TO UNVEIL ALL-NEW KAPTUR 4X4 CROSSOVER IN RUSSIA

Renault is extending its range of vehicles with the announcement of the eagerly awaited all-new Renault Kaptur 4×4 crossover for the Russian market. The new vehicle will be produced by the Renault Moscow plant.

It is no coincidence that the name of the new model starts with the letter “K”, in Russia: when Renault Kaptur was designed, the company conducted a survey among Russian customers that showed the “К” underscores the “Russian Touch” of the new model. In addition, “K” is associated, in Russian, with the key characteristics of the vehicle: Kaptur is a high quality (Качество), comfortable (Комфорт) and good-looking  (Красота) crossover.

More detailed information about the New Renault Kaptur will be announced by the end of March 2016.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...