Με νέο κινητήρα και σασί ο Alonso στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Από το Μπαχρέιν ξεκινά ουσιαστικά η σεζόν για τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στον πρώτο αγώνα, από τον οποίο δεν τραυματίστηκε. Το ακριβώς αντίθετο συνέβη με το μονοθέσιό του, το οποίο καταστράφηκε από τις τεράστιες δυνάμεις της σύγκρουσης, ενώ ο κινητήρας φαίνεται πως δε τη γλίτωσε, παρά τις αρχικές αναφορές που ήθελαν να διατηρείται στη ζωή ο Honda RA616H.

Αυτό σημαίνει πως ο οδηγός της McLaren θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ήδη το δεύτερο power unit στον δεύτερο από τους 21 αγώνες, με το μονοθέσιό του πλέον να έχει και νέο σασί, κάτι που είναι λογικό. Την είδηση για τον κινητήρα επιβεβαίωσε ο επί κεφαλής της Honda F1, Yusuke Hasegawa.

Έχουμε στα χέρια μας το power unit από το μονοθέσιο του Fernando στην Αυστραλία. Μετά από τις αρχικές έρευνες, είμαστε τρομερά απογοητευμένοι από το γεγονός ότι ο κινητήρας εσωτερικής καύσης (ICE) και τα περισσότερα εξαρτήματα γύρω από αυτόν έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς ο αντίκτυπος του ατυχήματος είναι τόσο μεγάλος. Θα το αντικαταστήσουμε με ένα ολοκληρωμένο power unit στο Μπαχρέιν.

Νέο σασί θα έχει και ο Esteban Gutierrez, με τον οποίο ο Ferni ήρθε αρχικά σε επαφή στα φρένα για τη στροφή 3. Επίσης, φήμες αναφέρουν ότι στον «El Nano» ασκήθηκαν 46G, γεγονός που έσπασε το κάθισμά του στο ύψος των ώμων.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...