Και υβριδικό το νέο Honda CR-V

Σχετικά άρθρα

honda-cr-v

Η τέταρτη γενιά του Honda CR-V βρίσκεται στην αγορά από το 2012, και η ιαπωνική εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη του νέου μοντέλου, που δεν αναμένεται πριν το 2018. Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των μεσαίων SUVs είναι τεράστιος, με την Toyota να παρουσιάζει πρόσφατα το RAV4 Hybrid, την Mitsubishi να πουλάει ασταμάτητα το Outlander PHEV, καθώς και άλλες εταιρίες να προσφέρουν υβριδικά σύνολα στα μοντέλα τους, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αμέτοχους τους ιθύνοντες της Honda.

Έτσι, το νέο CR-V, που εξελίσσεται αυτό το καιρό στην Αμερική, θα πατάει σε μια επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας του νέου Civic, και παρότι αυτό δεν προσφέρεται με υβριδικό σύνολο, το SUV θα έχει. Οι πληροφορίες έρχονται από την Ινδία, όπου ένα στέλεχος της εταιρίας υπαινίχθηκε ότι το CR-V θα έχει plug-in υβριδική έκδοση, η οποία θα χρησιμοποιεί έναν 2-λιτρο κινητήρα.

Οι απλές εκδόσεις του CR-V θα κινούνται από το νέο 1.5-λίτρων Turbo VTEC κινητήρα, ενώ υπάρχει πιθανότητα και για έναν 2-λιτρο turbo, ενώ βελτιώσεις θα έχει και ο 1.6-λίτρων i-DTEC, τόσο με το μονό όσο και με το διπλό turbo, ενώ σχεδιαστικά, το αυτοκίνητο θα φέρει αρκετά στοιχεία από το αμερικάνικο Civic, κυρίως στα φωτιστικά σώματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...