Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας Porsche Panamera

Σχετικά άρθρα

12963461_10206091039224611_5982010736659999142_n

Στις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας Porsche Panamera, το μπλε χρώμα της έδειχνε όλες τις λεπτομέρειες και πρακτικά μόνο τα καλυμμένα πίσω φώτα ήταν που δεν είχαμε δει. Μέχρι τώρα, καθώς έγινε διαρροή της πρώτης επίσημης φωτογραφίας του οικογενειακού sport μοντέλου της γερμανικής εταιρίας, όπου βλέπουμε ότι διαθέτει φωτιστικά σώματα ανάλογα με την 911 facelift.

Επίσης, η διαρροή ενισχύει το γεγονός ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια είναι κοντά, με το ντεμπούτο της να γίνεται πιθανότατα στην έκθεση της Σανγκάη, όπως είχε γίνει και με την πρώτη γενιά το 2009. Ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι εξελικτικός, χωρίς κάποια δραστική αλλαγή, αλλά το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι σχετικά καλύτερο, καθώς στο πίσω μέρος υπάρχει λιγότερο κεκλιμένη γραμμή οροφής, ώστε να γίνει πιο πρακτικό. Η νέα Panamera θα κατασκευάζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα MSB του VW Group, την ίδια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει και η Bentleyώστε να κατασκευάσει την επόμενη, τρίτη γενιά, της Continental.

Η νέα πλατφόρμα μπορεί να φιλοξενήσει αυτοκίνητα με τον κινητήρα τοποθετημένο στον μπροστά άξονα και τη κίνηση στον πίσω, με το σύστημα μετάδοσης να βρίσκεται κοντά στο μπροστά διαχωριστικό διάφραγμα, έτσι ώστε να επιτευχθεί καλύτερη ισορροπία και καλύτερος χειρισμός μέσα στις γρήγορες καμπές. Η MSB πλατφόρμα είναι κατασκευασμένη από χάλυβα υψηλής αντοχής και αλουμίνιο, κάνοντας τη νέα Panamera ελαφρύτερη κατά 90 κιλά από τη τωρινή γενιά, με το βάρος της να κυμαίνεται μεταξύ 1.800-1.900 κιλών. Τα τέσσερα καθίσματα της θα είναι τοποθετημένα χαμηλά, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να έχει χαμηλό κέντρο βάρους, το οποίο θα βελτιώσει τη οδική συμπεριφορά, με το μειωμένο βάρος να συμβάλει επίσης και στο να μειωθεί η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr