Με νέο power unit ο Hamilton στον αγώνα

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Καταστροφικό χαρακτηρίζεται μέχρι στιγμής το Κινεζικό Grand Prix για τον Lewis Hamilton. Πριν καν ξεκινήσει το 3ήμερο, ο Πρωταθλητής ενημερώθηκε για αλλαγή στο κιβώτιο, κάτι που σήμαινε πως θα έχανε 5 θέσεις στην εκκίνηση της Κυριακής. Τα προβλήματα για τον Βρετανό συνεχίστηκαν σήμερα, καθώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάποιον γύρο στο Q1, με αποτέλεσμα να ξεκινά τελευταίος αύριο.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο power unit και πιο συγκεκριμένα στο σύστημα ERS, το οποίο προκλήθηκε από αστοχία στην MGU-H. Ο 31χρονος θα χρησιμοποιήσει ένα νέο power unit για τον αυριανό αγώνα, ωστόσο οι μηχανικοί στο Brixworth θα προσπαθήσουν να κρατήσουν στη ζωή το πρώτο power unit, ώστε να ο Hamilton να μην το χάσει τόσο νωρίς στη σεζόν.

Φυσικά, είναι απογοητευτικό για να μην είμαι εκεί έξω σήμερα. Θα ήταν έτσι κι αλλιώς ένα δύσκολο 3ήμερο με τον ποινή. Αλλά αυτά τα πράγματα μας δοκιμάζουν. Κανείς δε θέλει να είναι εύκολο, τουλάχιστον ξέρω ότι εγώ δε θέλω. Θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να το κάνουμε. Έχουμε ένα σπουδαίο μονοθέσιο και η ομάδα κάνει σπουδαία δουλειά. Υπάρχουν περιοχές που μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά ακόμα είμαστε νωρίς στη σεζόν και ξέρω ότι θα το κάνουμε.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά είναι το ίδιο απογοητευμένα μ’ εμένα, αλλά θα γίνει ό,τι είναι να γίνει. Κερδίζουμε και χάνουμε μαζί, έτσι θα δουλέψουμε σκληρά για να καταλάβουμε τι έγινε και να προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε ότι δε θα συμβεί ξανά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...