GP Ρωσίας 2016: Πρόλογος

Σχετικά άρθρα

Sochi Autodrom

Ο τέταρτος αγώνας για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 θα διεξαχθεί στο Sochi της Ρωσίας, με τις ομάδες να έχουν δύο εβδομάδες προετοιμασίας στη διάθεσή τους. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τώρα νωρίς το Ρωσικό Grand Prix, καθώς το 2015 και το 2014 ο αγώνας διεξήχθη τον Οκτώβριο.

Ο Lewis Hamilton συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση της πρώτης του φετινής νίκης, με τον Πρωταθλητή να προέρχεται από έναν άσχημο αγώνα στην Κίνα, εκεί που πήρε μόλις 6 βαθμούς. Ο Nico Rosberg σπάει τα προσωπικά του ρεκόρ, κάτι που θέλει να συνεχίσει και στη Ρωσία, παίρνοντας την τέταρτη φετινή του νίκη και την 7η συνεχόμενη συνολικά. Οι οδηγοί έχουν κάνεις τις επιλογές στα ελαστικά τους, με τη Ferrari να είναι συντηρητική.

Ο Γερμανός πέρυσι ξεκίνησε από την pole position, ωστόσο εγκατέλειψε στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα ο Hamilton να πάρει εύκολα τη νίκη. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Sebastian Vettel, ενώ το βάθρο συμπληρώθηκε από τον Sergio Perez, μετά από το ατύχημα των Valtteri Bottas και Kimi Raikkonen, όταν ο «Iceman» χτύπησε τον συμπατριώτη του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...