Ετοιμάζει η SEAT το Ateca Cupra concept για το Παρίσι;

Σχετικά άρθρα

Seat-Ateca-Cupra2

Το Seat Ateca μπορεί ακόμα να μην έχει λανσαριστεί στην αγορά, παρότι παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία ήδη ετοιμάζει μία “καυτή” έκδοση, με το concept να παρουσιάζεται στην έκθεση του Παρισιού, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το AutoExpress, οι σχεδιαστές της Seat ήδη έχουν ετοιμάσει ένα πιο επιθετικό look για το Ισπανικό crossover, χάρη στους νέους προφυλακτήρες, το μειωμένο ύψος και ορισμένες λεπτομέρειες όπως η νέα γρίλια, τα LED φωτιστικά σώματα, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και φυσικά, οι ζάντες ελαφρού κράματος.

Κάτω από το καπό, αναμένεται να βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος, δίλιτρος κινητήρας του Leon Cupra που στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα αποδίδει 300 άλογα – έναντι των 290 που αποδίδει στο Leon. Φυσικά, η δύναμη θα περνά στον δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς ενώ λέγεται ότι το Ateca Cupra θα διαθέτει και ένα “Cupra” mode που θα προσαρμόζει τη λειτουργία των ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, την απόκριση του γκαζιού, το βάρος του τιμονιού, τον ήχο της εξάτμισης και τα ηλεκτρονικά του συστήματος τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...