Το Android Auto γίνεται ξεχωριστό app

Σχετικά άρθρα

Android Auto

Στο χθεσινό I/O συνέδριο, η Google παρουσίασε το νέο Android Auto, το οποίο πλέον θα προσφέρεται ως εφαρμογή, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει πως δεν χρειάζεται ένα αυτοκίνητο να είναι συμβατό με το Android Auto, για να τρέχει σε αυτό.

Οι μηχανικοί της Google στην ανανεωμένη έκδοση του Android Auto, επιτρέπουν στον χρήστη να έχει την εφαρμογή ως app στο smartphone του, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή και να το χρησιμοποιήσουν για την ψυχαγωγία και την πλοήγησή τους, χωρίς να χρειάζεται να στηρίζονται στην οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου τους.

Φυσικά μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είτε μέσω bluetooth, είτε μέσω aux-in jack, ώστε ο ήχος να ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου, με την Google να δηλώνει πως το Android Auto App υποστηρίζει χάρτες Waze, αλλά και ασύρματη σύνδεση με την μονάδα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου μέσω Wi-Fi. Τέλος η Google ανακοίνωσε πως το Android Auto θα προσφέρεται από τις αυτοκινητοβιομηχανίες ως πρόσθετη εφαρμογή που θα ενσωματωθεί στο λογισμικό των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας τους, με τις Honda και Hyundai να γίνονται οι πρώτες που θα προσφέρουν κάτι τέτοιο.

ΠηγήThe Verge

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...