H Alpina ετοιμάζει τις δυνατές πετρελαιοκίνητες D7 και XD7

Σχετικά άρθρα

alpina-b7-web-278_0

H Alpina, o in-house βελτιωτικός οίκος της BMW (αν και από το γερμανικό υπουργείο θεωρείται ξεχωριστός κατασκευαστής), φαίνεται να ετοιμάζει κάποιες δυνατές πετρελαιοκίνητες εκδόσεις των μοντέλων της Σειράς 6, Σειράς 7 και της νέας X7 της BMW.

Μέχρι στιγμής προσφέρει βελτιωμένες πετρελαιοκίνητες προτάσεις για την Σειρά 3 (D3), Σειρά 4 (D4) και Σειρά 5 (D5), αλλά πρόσφατα κατοχύρωσε τα ονόματα D7, D7S, D6S και XD7, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε στο μέλλον, για πρώτη φορά, δυνατές εκδόσεις των μεγάλων αυτοκίνητων της BMW, συμπεριλαμβανομένου του νέου μεγάλου SUV, του X7.

Τα D7 και D6 μοντέλα είναι απόλυτα λογικές προσθήκες στις αντίστοιχες βενζινοκίνητες προτάσεις (B7 και B6), με τις αλλαγές στο σασί και στο αμάξωμα να είναι ολοκληρωμένες.

Alpina_logo

Το ερώτημα που τίθεται είναι πιο κινητήρα θα διαθέτουν, καθώς οι D6 και D7 μπορεί να διαθέτουν από έναν εκ νέου βελτιωμένο B57, τον 3-λιτρο twin-turbo που διαθέτει η BMW 740d xDrive, ή τον ελαφρώς παλιότερο N57, που έχει χρησιμοποιήσει η Alpina στην D5.

Οι D7S και D6S είναι πολύ πιθανό ότι θα διαθέτουν μεγαλύτερη ισχύ, και αυτές μπορεί να κινούνται από τον πρόσφατα παρουσιασμένο 3-λίτρο τετράτουρμπο κινητήρα της BMW, ο οποίος από το εργοστάσιο αποδίδει 400 άλογα και 760 Nm ροπή.

Όσον αφορά τη XD7, αυτή θα βασίζεται στην X7, δείχνοντας την πρόθεση της εταιρίας να επεκταθεί και στα SUV, μετά την XD3. Η κίνηση αυτή είχε δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στον ιδρυτή της εταιρίας, Burkard Bovensiepen και τον γιο του, Andy Bovensiepen, ο οποίος διευθύνει τώρα την εταιρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...

BMW Vision Neue Klasse X concept

Μετά τις διαρροές, η BMW αποκάλυψε σήμερα το Vision Neue Klasse X concept, ήτοι ένα νέο Vision όχημα που προσφέρει μια πρόγευση της Neue...
Autoblog.gr