Μετά από πολλά χρόνια φημών και υποθέσεων, η Chevrolet θα βγάλει στην αγορά την κεντρομήχανη Corvette, μιας και η επόμενη γενιά του μοντέλου, η 8η, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2018, θα φορά τον V8 κινητήρα απόδοσης μεταξύ 450 και 500 ίππων, στο κέντρο και όχι στο μπροστά μέρος.

Για να είναι έτοιμη να κατασκευάζει την κεντρομήχανη Corvette, η GM θα επενδύσει 290 εκατομμύρια δολάρια στο εργοστάσιό της στο Bowling Green του Kentucky, εκεί όπου δημιουργεί τις Corvette, με την αμερικάνικη εταιρία να έχει δαπανήσει τα τελευταία χρόνια, εκατοντάδες εκατομμύρια στο συγκεκριμένο εργοστάσιο για να το αναβαθμίσει.

Σύμφωνα με αναφορές, η απλή έκδοση της νέας Corvette θα ξεκινά από τις 80.000 δολάρια, και το 2019 θα παρουσιαστεί μια δυνατότερη έκδοση της, με τον νέο V8 κινητήρα να διαθέτει τέσσερις εκκεντροφόρους και 32 βαλβίδες. Για την ώρα παραμένει άγνωστο πόσα άλογα θα αποδίδει, αλλά η τιμή της θα κυμαίνεται στις 100.000 δολάρια. Το 2020 η Chevrolet θα παρουσιάσει την Corvette E-Ray, την ηλεκτρική έκδοση του νέου σπορ αυτοκινήτου.

Η τωρινή γενιά της Corvette θα παραμείνει στην αγορά μέχρι τα τέλη του 2019, με την Chevrolet να παρουσιάζει στην έκθεση του Detroit, τον Ιανουάριο του 2017, μια πολύ γρήγορη έκδοση, η οποία θα μπορούσε να  υιοθετήσει το όνομα ZR1.