Matt LeBlanc: ‘Η φεύγει ο Chris Evans από το Top Gear ή εγώ

Σχετικά άρθρα

tg_-line-up

Οι παρουσιαστές του Top Gear σε πόλεμο, μιας και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έχουν φέρει γκρίνια στα γραφεία του BBC.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Matt LeBlanc φέρεται να σχεδιάζει να εγκαταλείψει Top Gear, αν o Chris Evans δεν φύγει από την ομάδα παρουσίασης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Αμερικάνικος έχει εκνευριστεί με την αγένεια του Evans προς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας παρουσίασης του Top Gear, αλλά και την παγωμένη στάση του απέναντι στους άλλους παρουσιαστές.

Το 4ο επεισόδιο του Top Gear τη περασμένη Κυριακή το είδανε μόλις 2,34 εκατ. τηλεθεατές, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η ομάδα παρουσίασης δεν έχει δεθεί μεταξύ της και πως η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι παγωμένη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Ο LeBlanc, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, δεν είναι ευχαριστημένος μόνο με τον Chris Evans, με το BBC να μην σχολιάζει τα δημοσιεύματα.

Ο LeBlanc φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο για δύο σεζόν, με την τωρινή να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουλίου, ενώ τα γυρίσματα της επόμενης -24ης- σεζόν, θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο. Ο LeBlanc ωστόσο, δηλώνει, πως δεν θα συμμετέχει σε άλλη σεζόν του Top Gear, αν δεν αποχωρήσει από αυτό ο Chris Evans.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...