Πολύ δυνατή βλέπει τη Williams στην Αυστρία ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

Williams-Mercedes

Η Mercedes συνεχίζει να είναι η δυνατότερη ομάδα στο grid για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, με τη Ferrari να βρίσκεται πίσω από τους Γερμανούς. Βέβαια, η ιταλική ομάδα δεν έχει κερδίσει ακόμα, αποτελώντας τον πιο κοντινό αντίπαλο της Mercedes σε Καναδά και Μπακού, αλλά δεν υπήρξε πραγματική απειλή που να ανησυχήσει την ομάδα του Brackley.

Επόμενη στάση είναι το Red Bull Ring, μία πίστα που η Williams έχει πολύ καλή προϊστορία, καθώς ανέβηκε στο βάθρο τις δύο προηγούμενες χρονιές, παίρνοντας μάλιστα την pole position το 2014. Για φέτος, ο Nico Rosberg περιμένει ξανά την ομάδα του Grove να είναι ισχυρή, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να φοβάται για την πρώτη θέση.

Πηγαίνουμε στην Αυστρία, μια πίστα που ήταν καλή για την ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Θα είναι δύσκολο ειδικά απέναντι στα μονοθέσια της Williams, καθώς έχουν πιέσει πολύ. Αλλά νομίζω ότι τα «Ασημί Βέλη» έχουν σίγουρα το καλύτερο πακέτο στο grid και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το Spielberg.

Είναι ιδιαίτερο να έχεις νικήσει δύο αγώνες σε οποιαδήποτε πίστα, έτσι θα είναι εκπληκτικό αν οι νίκες γίνουν τρεις. Η απόσταση μέχρι την πρώτη στροφή είναι μικρή και οι εκκινήσεις μου φέτος είναι γενικά δυνατές, έτσι, αν δεν έχω καλές κατατακτήριες, μπορώ να περάσω στην κορυφή.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα