Η κατανομή της πέδησης ευθύνεται για την έξοδο του Vettel

Σχετικά άρθρα

Sebastian Vettel

Μια αρκετά φτωχή σε δεδομένα ήταν η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών για το Αυστριακό Grand Prix. Για περίπου μισή ώρα, τα μονοθέσια καθηλώθηκαν στα γκαράζ τους, λόγω της πολύ δυνατής βροχής που έπεσε στο Spielberg, ενώ μόνο στη αρχή και στο τέλος της 1,5 ώρας οι οδηγοί φορούσαν τα slicks ελαστικά και μπορούσαν να πάρουν δεδομένα.

Η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε ομαλά για τον Sebastian Vettel, καθώς ο Γερμανός οδηγός βγήκε εκτός στη στροφή 2, μόλις μπήκε στη ζώνη φρεναρίσματος, έπειτα από ένα πρόβλημα στα φρένα. Φαίνεται πως το πρόβλημα αυτό έγινε γρήγορα γνωστό, με τον Γερμανό να αναφέρει πως ευθύνεται στην κατανομή της πέδησης, ενώ είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, αν και δεν έχει σαφή εικόνα για την ανταγωνιστικότητα της SF16-H.

Είχαμε ένα πρόβλημα με την κατανομή της πέδησης. Έμεινα έκπληκτος. Δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία, ευτυχώς δεν έγινε τίποτα κι έχασα μόνο μερικά δευτερόλεπτα, έτσι δεν έκανε μεγάλη διαφορά.

Πάντα σκέφτομαι ότι μπορούμε να κερδίσουμε, νομίζω ότι κάθε αγώνας είναι ευκαιρία. Είχαμε μια ικανοποιητική ημέρα, δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο πού είμαστε, επειδή δεν τρέξαμε πολύ το απόγευμα. Συνολικά, θα πρέπει να είμαστε καλά.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα