Με κινητήρα LSA η τελευταία έκδοση του Chevrolet SS;

Σχετικά άρθρα

2014-chevrolet-ss-front-view-closeup

Το μεγάλο επιβατικό Chevrolet πιθανόν να εξοπλιστεί με τον υπετροφοδοτούμενο κινητήρα LSA στη τελευταία έκδοση παραγωγής του SS. Όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, το 2017, θα είναι το τελευταίο έτος για τη παραγωγή του Chevrolet SS.

Κάποιες φήμες από την Αυστραλία, δείχνουν πως υπάρχει μία μαζική ζήτηση κινητήρων LSA, εξού και το πόρισμα πως αυτοί οι κινητήρες θα σταλούν στη Chevrolet για να τους τοποθετήσει στη τελευταία έκδοση του SS με σκοπό να δώσει μια πιο γρήγορη αίσθηση στο επιβατικό της μοντέλο. Πάντως, σε άλλες περιπτώσεις όπου έχει τοποθετηθεί ο συγκεκριμένος κινητήρας, είδαμε να παράγει κάπου στους 580 ίππους, όπως για παράδειγμα το HSV Clubsport R8 και Vauxhall VXR8 GTS.

Η General Motors φαίνεται να καταργεί τη πλατφόρμα τύπου “Ζeta” η οποία θα τη δούμε για τελευταία φορά στη τελευταία έκδοση του Chevrolet SS το 2017. Επίσης, σε μία άλλη σημαντική είδηση, η GM θα κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής της στην Αυστραλία.

Ωστόσο, θα υπάρξει κάποιου είδους αντικατάστασης για το Holden VF Commodore, όπου θα επικεντρώνεται στη μετάδοση, μπροστά ή και στους τέσσερις τροχούς. Πάντως το γεγονός να δούμε άμεσα μία καινούρια Chevy SS μοιάζει απίθανο.

ΠηγήGM Authority

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα