To onboard του φετινού νικητή στο Pikes Peak “κουνάει” τον εγκέφαλο

Σχετικά άρθρα

RomainDumas-2016-PikesPeak_1

Έχεις κερδίσει το Le Mans με φοβερή ανατροπή στο φινάλε. Σκέφτεσαι αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να συνοδεύσει σε epicness το καλοκαίρι σου. Και έρχεται το Pikes Peak να σε χρίσει τον πρώτο της χώρας σου που το καταφέρνει 2 φορές και τον μοναδικό οδηγό στην ιστορία που κερδίζει τα 2 μνημεία του motorsport την ίδια χρονιά.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Romain Dumas είναι ο ευτυχέστερος οδηγός του καλοκαιριού και σε αυτό το onboard βλέπουμε ότι δεν το κατάφερε χωρίς να υποβληθεί σε προσωπικά stress tests.

To Norma M20 RD Limited Edition που επέτρεψε στον Γάλλο να γράψει το εκπληκτικό 8.51.445 (δεύτερος χρόνος ever) ταλαιπώρησε τον αυχένα του recordman της θρυλικής ανάβασης, με ορισμένα πλάνα να θυμίζουν εσωτερικό φραπεδιέρας παρά αυτοκινήτου.

Μπρος στα κάλλη και τα ρεκόρ τί είναι ο πόνος, όμως;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...