Το Acura NSX GT3 θα επηρεάσει τις επόμενες εκδόσεις παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Acura NSX GT3

Ύστερα από την παρουσίαση του σκληροπυρηνικού αγωνιστικού της Acura το νέο Acura NSX GT3, το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην σεζόν του 2017, ο επικεφαλής Ανάπτυξης του NSX, Nick Robinson δήλωσε πως το έργο της θυγατρικής εταιρείας της Honda έχει ως απώτερο σκοπό, την άμεση ενημέρωση και λήψη πληροφοριών, για μελλοντική ανάπτυξη των επόμενων μοντέλων παραγωγής.

Στη Βόρεια Αμερική, πρόσφατα παρουσιάσαμε την έκδοση GT3 του αυτοκινήτου, με την ομάδα ανάπτυξης του αυτοκινήτου παραγωγής να έχει συμβάλει σε έναν βαθμό. Οτιδήποτε έχει την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα εντός πίστας θα ορίσει τις μελλοντικές αναβαθμίσεις του αυτοκινήτου παραγωγής και το αντίστροφο.

Παρόλο που η Honda είναι ευρέως γνωστή και καταξιωμένη ως αυτοκινητοβιομηχανία, ο Robinson απέτισε φόρο τιμής, στον αντίκτυπο που είχε η τεχνογνωσία των μηχανικών της Honda από το πρόγραμμα μοτοσικλετών (βλέπε CBR) στο NSX.

Για πολλά χρόνια οι ομάδες έρευνας και ανάπτυξης στα προγράμματα των μοτοσυκλετών προσπαθούσαν να διασφαλίσουν τη βέλτιστη συγκέντρωση μάζας, εξασφαλίζοντας το χαμηλότερο δυνατό κέντρο βάρους, πράγμα που οδηγεί στην καλύτερη δυνατή ανταπόκριση εκτροπής.

Όλες αυτές οι δηλώσεις φαίνεται να προμηνύουν πως η Honda ξεκινά να συλλέγει τα απαραίτητα δεδομένα από την ενεργό συμμετοχή της στον κόσμο του motorsport θέλοντας να δώσει λύσεις σε θέματα που αφορούν στην καλύτερη εκμετάλλευση των μπαταριών, μέσω της εμπλοκής της με το ηλεκτρικό Nsx που στάλθηκε φέτος στο Pikes Peak όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ted Claus Επικεφαλής του Project NSX , αλλά και στην εξοικονόμηση βάρους, προϊδεάζοντας πως το Ιαπωνικό μοντέλο δεν θα αργήσει να φέρει επάνω του το λογότυπο Type-R.

Διάβασε επίσης: 11 πράγματα που δεν ξέρεις για το Honda NSX

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Η Honda ανακαλεί 427.382 CR-V

Η Honda ανακαλεί 427.382 οχήματα CR-V που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2018 και 2022 επειδή μια ασφάλεια που λείπει στο καλώδιο της μπαταρίας 12 volt μπορεί...