Το νέο Honda Civic χωρίς ίχνος καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

Civic (1)

Έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες από τη στιγμή που διέρρευσαν από το γραφείο ευρεσιτεχνίας, οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του νέου Civic, και σήμερα βλέπουμε δύο φωτογραφίες του μοντέλου χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Παρατηρώντας τη βρετανική πινακίδα κυκλοφορίας του φορτηγού που μεταφέρει τα δύο αυτοκίνητα, υποθέτω ότι βλέπουμε την ευρωπαϊκή έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου, παρά τα χαρακτηριστικά φλας που υπάρχουν στον εμπρός προφυλακτήρα και είναι υποχρεωτικά στην αμερικάνικη αγορά. Και αυτό γιατί η Honda έχει δηλώσει πως το νέο Civic θα πωλείται στις Η.Π.Α και σε hatchback έκδοση από το 2017, μετά την coupe και liftback έκδοση που κυκλοφορούν από το περασμένο έτος.

Civic (2)

Το μοντέλο παραγωγής δείχνει να έχει χάσει όλα τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου, φορώντας λιγότερο επιθετικό bodykit και μικρότερες ζάντες. Το νέο Honda Civic θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ιαπωνικής εταιρίας στο Swindon της Αγγλίας και θα προσφέρεται με τον νέο 1.000αρη τρικύλινδρο turbo κινητήρα, με τον turbo 1.500αρη που ήδη είναι διαθέσιμος στα Civic Sedan και Coupe στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και με τον 1.600αρη i-DTEC turbodiesel.

Το νέο Civic της Γηραιάς Ηπείρου, όπως και το αμερικάνικο, θα διαθέτει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση που θα τοποθετηθεί σε ξεχωριστό υποπλαίσιο, αντικαθιστώντας τον ημιάκαμπο άξονα που χρησιμοποιεί η τωρινή γενιά. Η αλλαγή αυτή θα φέρει 25% αύξηση στην ακαμψία του νέου Civic σε σχέση με το προηγούμενο. Η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να συμβεί στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τις αρχές του 2017.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...