Τέλος παραγωγής για την BMW Z4 E89

Σχετικά άρθρα

BMW Z4 2016 with Estoril Blue Metallic color (58)

Η BMW ολοκλήρωσε την παραγωγή της Z4 E89, μιας και πλέον ετοιμάζεται να φέρει στη ζωή τη νέα γενιά. Η παραγωγή του αυτοκινήτου στο εργοστάσιο της BMW στο Regensburg ολοκληρώθηκε στις 22 Αυγούστου, με μια Z4 sDrive35is σε Valencia Orange μεταλλικό χρώμα να είναι η τελευταία Z4 που κατασκευάστηκε και φορά τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 340 ίππων.

Το νέο μοντέλο, με κωδικό ονομασία G29 θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με την Toyota Supra στην Αυστρία, και θα προσφέρεται τόσο σε υβριδική όσο και σε τετρακίνητη έκδοση. Σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε μέχρι σήμερα, η νέα γενιά θα φορά τον 2,0-λιτρο B48 turbo κινητήρα που συναντάμε στην 330i, στην έκδοση sDrive30i, με την M40i να φορά τον ίδιο κινητήρα των 340i και M240i, τον 3,0-λιτρο B58. Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για ένα αποκλειστικό M μοντέλο.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί  στο τέλος του 2017 ή το πιο πιθανόν στις αρχές του 2018 και θα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της BMW και της Toyota, οι οποίες έχουν πει πως θα εξελίξουν από κοινού μια πλατφόρμα για σπορ αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...